FREERIDE SKI PANT GREEN, Stl 110-164 Fodrad Byxa

En häftig tvåfärgad och vattentät freeride byxa till barn från Isbjörn of Sweden. Freeride Skipant ger barnet allt det den behöver när det gäller prestanda, komfort och attityd. 

Byxan
 är gjord av bluesign® certifierad 2L (lager) material med ett membran på innersidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket hög andningsförmåga, 15.000 gr / m2 / 24 timmar. Alla sömmar är tejpade och jackan har vattentäta dragkedjor från YKK. Den är vadderad med en mjuk och smidig 100% återvunnen stoppning, med hög värme-viktförhållande.

Byxan har två vattentäta fickor på framsidan och en på baksidan med coola detaljer.
Midjan är lågt skuren samt justerbar och med vaddering i ryggen för absolut bästa komfort
Den har avtagbara elastiska remmarböjda ben för optimal montering ochsnölås i slutet av benen. 
Benen har också "Grow cuffsvilket innebär att när du enkelt sprättar demexpanderar benen 3 cm i längd och byxan kan användas för ytterligare ensäsong. Sist men inte minstden vattenavstötande finishen (DWR) på det yttrematerialet är 100flourcarbonfritt.

Utrustad med Recco-chip. Att kläder är utrustade med Recco-chip menas att om man skulle hamna i en lavin så ger chippet utslag i så kallade Recco-sändare, när man söker efter människor. I pistade skidbackar finns oftast sådana sändare, men även fjällräddningen har sändare som kan söka efter signaler från Recco.

För bästa resultat vid tvätt så använd ej sköljmedel eller blekmedel och tvätta med liknande färger. 
Vi rekommenderar att du använder GRANGERS 2 IN 1 Tvättmedel till denna byxa.

  

Välkommen till Footway - fynda bland skor idag