IGLOO WINTER JUMPSUIT HAPPY RED, stl 80-128 Overall

En overall gjord för att hålla barnet varmt när temperaturen faller långt under noll grader. Overallen är tillverkad i ett bluesign certifierat material med ett 2L membran med en enastående slitstyrka. Yttertyget är behandlat med en vattenavstötande impregnering från BIONIC Finish ECO som är helt fri från flourkarboner. Det hydrofila icke porösa membranet ger en vattentäthet på 15,000 mm och en mycket bra andningsförmåga på 15,000 gr/m2/24h.
Alla sömmar är tejpade och fickornas blixtlås är vattentäta. Overallen är fodrad med ett foder gjord av 100% återvunnen fiber. Fodret gör overallen väldigt lätt och smidig samtidigt som det värmer effektivt. Den avtagbara huvan är fodrad och skapar en vindtunnel framför barnets ansikte för optimalt vindskydd. Ä
rmar och ben är förböjda för att ge full rörelsefrihet vid lek.
Bensluten är åtdragna för att undvika nedtramp och kraftiga gummihällor under fötterna håller overallen på plats. Ärmar och benslut har inbyggd växtmån såkallad "Grow cuffs" en fåll på insidan som man enkelt sprättar upp när man vill förlänga plagget.

Isbjörns Jumpsuit utnämndes till "Bästa premiumoverall 2014" av Bäst-i-test, som kallade overallen "en första klassens barnoverall". Läs mer på HÄR.

Köp dina skor på Footway