MR ALASKA PANDA BABY BLACK, Stl 74-86 Overall

Varmfodrad babyoverall i svart med en avtagbar huva i formen av ett pandahuvud och ett pandamärke i konstläder på ena ärmen som matchar blixtlåskläpparna. Overallen andas väldigt bra och är vattentät med 10 000 mm vattenpelare, tillverkad i ett slitstarkt yttermaterial med tejpade sömmar och BIONIC-FINISH® ECO-impregnering. Overallen har dubbla dragkedjor för enkel påklädning och raglanärm och förböjda ben som ger bättre rörelsefrihet. De smart placerade reflexerna ökar synligheten när dagarna blir mörkare. 

Alaska är den mest avancerade babyoverallen i Mini Rodinis sortiment och ingår i Mini Rodinis Explorer-serie med särskilt funktionella och hållbara ytterkläder, framtagna för att vara varma, vattentäta, andas bra och klara av i stort sett alla typer av väder. Det här är en klassisk och återkommande modell från Mini Rodini.

&bull Resår på insidan av midjan för bättre passform 
&bull Dubbla dragkedjor fram
&bull Resår i ärm- och benslut 
&bull Justerbara silikonband under foten 
&bull Reflexer vid benslut och vardera axel
&bull Tryckt Mini Rodini reflex-logga på ryggen
&bull Avtagbar huva med två sömmar för bästa passform
&bull Raglanärm och förböjda ben för bättre rörlighet
&bull Fleecefoder över stuss och foder i polyestersatin i kropp, ärm och ben

&bull Yttermaterial med tejpade sömmar som andas 8000 g/m2/24h och är vattentätt med 10 000 mm vattenpelare
&bull Yttertyg 100 % polyamid
&bull Foder 100 % återvunnen polyester
&bull Vaddering 100 % återvunnen polyester
&bull BIONIC-FINISH® ECO
&bull Tillverkad i Kina

Den här overallen har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO. BIONIC-FINISH® ECO görs i en alternativ teknik och är helt fri från fluorkarboner, formaldehyd och paraffin.

De återvunna materialen som använts vid tillverkningen av den här overallen är GRS-certifierade vilket försäkrar att materialen består av återvunna föremål, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Hundratals snygga modeller av skor väntar på Footway