Bisgaard

Bisgaard är skor med unik robust design av hög kvalitet från Danmark. De danska paret Marianne och Henrik som driver företaget har nu mer än 700 återförsäljare i 18 olika länder. De tillverkar skor till barn med mottot bra passform, hög kvalitet, bra material och sist men inte minst en snygg design. Alla skor tillverkas i Portugal och är handgjorda av skickliga skotillverkare.

År 2005 slog deras dröm igenom och de började producera barnskor. Båda deras fäder var tidigare butiksägare så Marianne och Henrik lärde från tidig ålder att nyckeln till framgång för en oberoende återförsäljare är hårt arbete och att gammaldags värderingar, såsom att tillhandahålla en tjänst och visa uppskattning för kundernas stöd, är avgörande och eviga. Och i en mycket konkurrensutsatt marknaden som barnskor, är dessa värden precis vad som behövs, att aldrig att kompromissa med kvaliteten.

?När våra kunder öppnar sin skolåda, måste du kunna känna lukten av läder. Våra kunder ska känna sig säkra på att de har gjort rätt val?.Bisgaard