Ebbes hjärta klappar för denim.

Historien om Ebbe handlar om trebarnspappan Mikael Thors dröm om att klä barnen i enkla plagg, med stil som passar många. Inspirationen till namnet kommer från Mikaels son Ebbe, som med stor förtjusning bär sitt 'eget' märke. Ebbe står för ?extra beautiful basic equipment?. Jeans med rätt stuk och coola detaljer gör varenda unge glad!

Om passionen för de slitstarka jeansen var startskottet så var längtan efter att göra en fin, avskalad baskollektion i mjuk trikå nästa steg. Ebbe designas i Malmö och med havet som närmaste granne går tankarna snabbt till det avskalade och skandinaviska uttrycket. Plagg som går att mixa och matcha i oändlighet och som passar både killar och tjejer, liten som stor. Med tiden har kollektionerna växt och det enfärgade Ebbe har de senaste säsongerna välkomnat både olika mönster och mer färg. Kollektionerna sträcker sig från nyfödd upp till tolv år.

Grundtanken består dock ? nämligen att kunna öppna barnens garderob och med enkelhet blanda plaggen med varandra vad gäller stil, färg och funktion så att de funkar varje dag.