Geggamoja

Geggamoja skapar den bästa mixen av snygga, sköna och praktiska kläder som passar både till vardags och till fest. Enkla och roliga detaljer gör en basic jacka eller en sockersöt klänning till ett tufft plagg. Många av deras modeller passar alla barn, oavsett kön.

Kläderna tillverkas till stor del av tyger i ekologisk- och GOTS- certifierad bomull. Mjuka, sköna material såsom trikå, college och velour gör ett Geggamojaplagg till både barnens och föräldrarnas favorit. Färgsprakande ränder i kombination med glatt enfärgat, svart och vitt skapar en perfekt mix av barnslighet och vuxen miniatyr ? och därmed den bästa Geggamojan av hög kvalitet. Tillverkas i storlekarna 50-140.

'Vi designar och tillverkar kläder vi älskar att se våra egna barn i, istället för att spekulera i vad som kommer att säljas 5 säsonger framåt... Vi är trogna i våra egna känslor om vad som är rätt eller inte, för familjen och för företaget. För oss är det nämligen ingen skillnad mellan dessa två eftersom vi är ett familjeföretag som består av två systrar med två unga familjer'.

Geggamoja Barnskospecialisten