Isbjörn of Sweden

Svenska Isbjörn of Sweden grundades 2005 av Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt. Affärsidén till 'Isbjörn of Sweden' föddes när de fick sina första barn och inte kunde hitta ändamålsenliga ytterkläder till dem för att kunna fortsätta leva det aktiva outdoorliv som de var vana vid.

Framgångsfaktorerna för Isbjörn of Sweden har varit att göra outdoorkläder för barn med samma höga kvalitet som för vuxna, och dessutom göra det med omsorg om naturen. Idag distribueras Isbjörn of Sweden genom över 150 återförsäljare i Sverige, Norge och övriga Europa.

Isbjörn of Sweden tillverkar barnkläder med funktion och kvalitet utöver det vanliga. Har du en gång köpt ett plagg från Isbjörn är det svårt att köpa något annat! Det är kläder som verkligen klarar av barnens aktivitet och slitage, de har samma höga kvalitet och funktion som vi vuxna ofta kräver av våra egna fritidskläder.

Enligt oss är detta de enda barnytterkläderna som håller en hel säsong och sen kan ärvas av nästa syskon. Isbjörns overaller är inte de billigaste, men den oöverträffade kvaliteten gör dem ändå prisvärda. Isbjörn of Swedens populära vinteroverall till barn har för fjärde året i rad vunnit BÄST-I-TEST kategorin Bästa Premiumoverall 2016

Pressmeddelande - Isbjörn Penguin bäst i testIsbj&oumlrn Barnkl&aumlder