SKHOOP - The Original Skirt Company

SKHOOP - The Origianl Skirt Company tillverkar kjolar som kan användas till alla tänkbara aktiviteter. Smarta kjolar som håller dig varm om rumpa och lår utan att behöva krånga på och av med kängor och täckbyxor så är kjolen det själklara alternativet när det så lätt att dra på.

Företaget grundades 1999 av Sissi Kewenter i Åre i norra Skandinavien. Där i kylan fick hon till slut nog av att ta av och på kängor och täckbyxor varje gång hon skulle ut. Då och där växte behovet för en smart, lättanvänd och värmande lösning för rumpa och lår fram och den första täckkjolen såg fjällvärldens ljus för 16 år sedan. Tanken är idag att kjolen ska vara det självklara valet en kall vinterdag oavsett aktivitet.

Hela SKHOOP:s kollektion testas noga i Åres fjällvärld under alla väderförhållanden för att få fram den allra bästa passformen och hitta det optimala materialet. Kläder som ska vara funtionella, underlätta vid aktiviteter utomhus och göra dig glad. SKHOOP distribueras och säljs i en rad länder i Europa samt i USA och Kanada.

8848 Altitude Barnkläder