Smartwool

Smartwwol tillverkar supersköna strumpor och underkläder till barn och vuxna i den bästa merinoull de kan få tag på. Med kombination av inovativ design, teknologi och konstruktion är deras underställ ett måste för en aktiv familj.

Smartwools historia började i en skidbacke i Colorado med tron om att att det måste gå att hitta en strumpa som håller dina fötter varma. Med ett par ullstrumpor i merinoull förändrade de hur fridluftsentusiaster såg på att slippa ha kalla tår och fötter. För Smartwool handlar det inte bara om merinoullen, utan det är vad de gör med den som gör just dem speciella. I över 20 år har de drivit gränserna för att skapa smartare och mer kapabla produkter från topp till tå.

Merinofåren som Smartwool tar sin ull ifrån lever på södra halvklotet under garanterat bra förhållanden. Varje gård är kontrollerad att de tar hand om sina får, deras arbetare och mark. Smartwoll bidrog även till att eliminera mulesing i Nya Zeeland och de köper ingen ull från odlare som utövar detta.