Superfit

Österrikiska Superfit har verkligen valt ett passande namn. De tillverkar uteslutande barnskor, och just skornas passform och funktion står i centrum. Superfit har mer än 130 års erfarenhet av tillverkning av barnskor, och de har allt från den första 'lära-gå- skon', till tonåringarnas tuffa skor.

Superfit försöker alltid göra barnskor med så perfekt passform som möjligt, och de utvecklar sina barnskor i samarbete med barnläkare och ortopeder. Enligt deras egna undersökningar ger 98% av dessa specialister högsta betyg åt skorna, när faktorer som snörning, tåutrymme, flexibel sula, andningsförmåga bedömdes. Skorna finns dessutom i olika vidder, och många modeller har sedan mer än 30 år tillbaka vattentätt GORE-TEX membran. Superfit använder GORE-TEX® i mängder av olika typer av barnskor för alla tänkbara användningsområden, året om.

Den senaste innovationen i Superfits funktionskor är GORE- TEX Surround Technology. GORE-TEX® skor med SURROUND&trade produktteknologi, som håller fötterna torra runt om. Skorna har ett speciellt GORE-TEX® laminatfoder som är integrerat inne i skon och omger nästan hela foten - uppifrån såväl som underifrån. Detta ihop med den öppna sulkonstruktionen ger en sko som är absolut vattentät och andas runtom.Superfit Barnskospecialisten Barnskor